​BamBoo Consultants

De professionals van BamBoo beschikken over jarenlange praktijkervaring en expertise om de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt samen met u als partner in business aan te gaan.


Tom Hegeman BamBoo team

Tom Hegeman 

Medeoprichter en directeur van Piramide Groep. Piramide is een toonaangevende softwareleverancier en al bijna 30 jaar IT-dienstverlener. Binnen Piramide is Tom verantwoordelijk voor nieuwe ondernemingen en activiteiten. 

Rol binnen BamBoo
Bamboo is dochter van Piramide groep en mede opgericht door Tom. Als directeur is Tom verantwoordelijk voor het selecteren van professionals en tooling. Deze mix zorgt voor het aantoonbaar verhogen van kwaliteit en betrouwbaarheid van uw organisatie

Elevator yell
Ondernemer in hart en nieren, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat. Denkt buiten kaders en weet mensen te inspireren en overtuigen. 

Janet Hulzebos BamBoo team

Janet Hulzebos

Janet is een ervaren people manager en al ruim 20 jaar werkzaam binnen de Verzekerings- en Pensioensector. Met name kennis op het gebied van business implementatie , administratieve processen en systemen. Verder expert op project, proces en verandermanagement. Juist vanuit de inhoud de doorvertaling maken naar strategische doelen en daarbij rekening houden met mens en processen zijn de belangrijkste uitgangspunten die zij hanteert in haar werk.

Rol binnen BamBoo
Binnen BamBoo ben ik naast Tom Hegeman de verantwoordelijke directeur voor de aansturing en verdere ontwikkeling.

Elevator pitch
Communicatief sterke manager, verandermanager pur sang en troubleshooter

Hugo van Zadelhoff BamBoo team

​Hugo van Zadelhoff

People manager (coachende leiderschapsstijl) met vaardigheden in: opzetten en (her-) structureren van afdelingen, coachen, communicatie op operationeel en strategisch niveau. Daarnaast goede vaardigheden op het gebied van: project-, veranderingsmanagement, (interim) management, alsook het professionaliseren van organisaties.

De laatste jaren veel kennis van en vaardigheden opgedaan in: financiële (toezichts-) wet- en/of regelgeving, opstellen en implementeren van interne richtlijnen, audits, evenals het analyseren van operationele, juridische, compliance & integriteitsrisico's. Tevens ervaring in het opzetten en uitvoeren van een (client/relation) due diligence, integriteitstoets en een compliance quick scan, alsook compliance monitoring.

Elevator yell
Een enthousiaste, resultaat gerichte risk, compliance & integrity professional met als kracht de vakgebieden: “compliance, integrity, control (AO/IB & ORM), operations, alsook legal”, efficiënt en doelgericht te laten bijdragen aan de bedrijfsvoering.

Sita Ramkhelawan BamBoo team

Sita Ramkhelawan

Veel ervaring in de financiële wereld op het gebied van administratieve organisatie en interne beheersing (AO/ IB). 

Rol binnen BamBoo
Gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van kwaliteitsmanagementsystemen (interne bedrijfsvoering), het uitvoeren van interne audits voor ISO en ISAE en het structureren van de AO.

Elevator yell
Een resultaat- en kwaliteitsgerichte professional met als kracht de aandachtsgebieden: ISO 9001/ 27001, ISAE 3402 en interne bedrijfsvoering. 

Jos Akkerman BamBoo team

Jos Akkerman

Medeoprichter en directeur van Arguseyes, onderdeel van de Piramide Groep. Ruim 45 jaar ervaring in de omgeving waar arbeidsvoorwaarden ontstaan en financieel worden gemaakt, worden geregistreerd en betaalbaar worden gesteld aan medewerkers. Gespecialiseerd in data analyse, -validatie en -verrijking. People manager met vaardigheden in opzetten en (her-) structureren van afdelingen en systemen, coachen en zaken weer goed op de rails zetten.

Rol binnen BamBoo
Arguseyes 2.0 zal Bamboo ondersteunen bij haar compliance werkzaamheden. Arguseyes 2.0 heeft software waarmee zij op werknemerniveau verschillen zichtbaar maakt tussen de toepassing arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgeving en pensioenregels en vergelijkt de pensioenadministratie van een pensioenfonds met die van (een) organisatie(s).

Elevator yell
De werknemer moet krijgen waar hij recht op heeft en mag er op vertrouwen dat de partij die hier verantwoordelijk voor is de juiste administratie voert. Ervaring leert dat veel zaken te verbeteren zijn in het voordeel van de werknemer en werkgever.

Anneke Hartog BamBoo team

Anneke Hartog

Werkzaam als Actuaris AG binnen de pensioensector. Brede ervaring binnen de advisering, certificering en Asset Liability management. Voordat Anneke werkzaam was in de pensioensector, was zij als wiskundige werkzaam binnen de automatisering (operations research). In haar huidige rol combineert zij deze kennis en ervaring bij haar inzet voor de ontwikkeling van actuariële tooling.