Human Capital ​Management

BamBoo helpt organisaties bij de juiste toepassing van hun arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving en ondersteunt hen bij het realiseren van besparingen op de personeelskosten.

​BamBoo is in staat door bundeling van haar meerjarige expertise op het gebied van data-analyse, toepassing arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving, in korte tijd realistische besparingen op uw personeelskosten inzichtelijk te maken, zonder dat de organisatie haar kostbare investering (personeel) buiten de organisatie moet plaatsen. 1% kostenbesparing op bestaande personeelskosten is een interessante gedachte en realistisch. 

BamBoo gebruikt tooling van Arguseyes. Deze tooling maakt voor organisaties arbeidsvoorwaardelijke en wetstechnische zaken zichtbaar waarvoor geen wettelijke grondslag bestaat met de gemiste kansen c.q. risico's die daaraan zijn verbonden.

Met meer dan 45 jaar ervaring van onze partner Arguseyes maken wij gebruik van een indrukwekkend kennisdossier. Wij helpen bestuurders van organisaties bij de uitvoering van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en zorgen dat hun hoofdelijke aansprakelijkheid voor het personeel niet wordt aangesproken.
BamBoo Human Capital Management tandwiel