BamBoo nieuws

BamBoo Business Consultants houdt u graag op de hoogte van het laatste nieuws binnen de organisatie en de actualiteit binnen het vakgebied.

BamBoo voegt Managing Consultant GRC aan haar team toe

12-02-2016
Op 1 januari jongstleden is Hugo van Zadelhoff als Managing Consultant GRC bij BamBoo in dienst getreden. Hij stelt zich graag aan u voor.

Hugo van Zadelhoff"Ruim drieëntwintig jaar geleden startte ik mijn carrière bij Euronext Amsterdam. Door het uitoefenen van audits, in opdracht van de Effectenbeurs en de Autoriteit Financiële Markten, kreeg ik de kans kennis te maken met diverse aspecten binnen de bank- en effectenbranche. Met de opgedane kennis en werkervaring heb ik bij diverse financiële instellingen vervolgens verschillende afdelingen opgezet of geherstructureerd. De meest leerzame projecten die ik heb mogen coördineren zijn: “Euro, Millenium, herstructureren afdeling Operations, alsook het opzetten van een afdeling Back Office en een afdeling Compliance."

"De laatste jaren heb ik veel kennis van en vaardigheden opgedaan in: financiële (toezichts-) wet- en/of regelgeving, opstellen en implementeren van interne richtlijnen, audits, alsmede het analyseren van operationele, juridische, compliance & integriteitsrisico’s."


Kijk voor meer informatie over de expertise van Hugo op LinkedIn.