2 januari 2020

Een terugblik op 2019: een jaar vol veranderingen

De kerst is achter de rug, de kruitdampen van de jaarwisseling zijn opgetrokken en het nieuwe jaar is officieel begonnen. Wij blikken terug op 2019; een jaar vol veranderingen.

1. Verhuizing naar de Creative Campus

ZUID Creative campus
Na het zien van de Creative Campus in Tilburg wisten wij het zeker, hier moeten wij zitten. Een inspirerende groep bedrijven die elkaar versterken onder één creatief dak. Sinds juni 2019 zijn we ingetrokken en delen we het pand met content specialisten, merkstrategen, filmmakers en online marketeers.

2. Rebranding Bamboo

Bamboo logo
Na 8 jaar werd het tijd voor een andere uitstraling, de huisstijl was verouderd en voelde niet meer lekker aan. Na wat creatieve sessies ontstond het nieuwe Bamboo logo, de fundering van de overige communicatiemiddelen. Op 1 september 2019 was daar ook onze nieuwe website, vol met de nieuwste technieken en mogelijkheden van het WordPress CMS. Een maand later wonnen we ook nog eens 6 awards van een internationale vakjury, een kroon op ons harde werk (al zeggen we het zelf).

3. FD Gazellen award

Niels Kuipers Bamboo
2019 was ook het jaar van onze eerste FD Gazellen award. Een ondernemersprijs die door het Financieel Dagblad wordt uitgedeeld aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De prijs staat nu te “shinen” op onze prijzenkast en daar zijn we stiekem best wel trots op.

4. Nieuwe klanten en uitdagingen

Bamboo internet

Naast een alle interne veranderingen hebben we ook veel impact gemaakt voor onze klanten en zijn er een hoop nieuwe digitale ambities werkelijkheid geworden. Zo verzorgden we een complete rebranding van Visma Idella, gingen we live met verschillende websites en werken we achter de schermen aan een ontzettend gaaf platform (binnenkort meer hierover).

Heb jij al nagedacht over de digitale mogelijkheden van 2020?
Wij vertalen graag jouw digitale ambitie voor 2020 naar concrete oplossingen. Neem contact met ons op om samen een roadmap uit te stippelen.