Magis vastgoed

Branche

Vastgoed

Soort project

Verhuurmodule

Diensten

Strategie, design & WordPress development

De opdracht

Magis vastgoed is gespecialiseerd in het ontwikkelen van beleggingsobjecten. Door verouderde panden te veranderen in moderne woongebouwen waar mensen zich thuis voelen, hebben ze een succesformule gecreëerd. Bamboo ontwikkelde een generieke verhuur module in combinatie met verschillende WordPress websites om de verhuur van deze panden te automatiseren.

Generieke verhuur module

We ontwikkelden een maatwerk plugin geschikt voor het WordPress CMS. Met deze plugin kan er eenvoudig aangegeven worden welke appartementen verhuurd zijn, onder optie of beschikbaar. We ontwikkelden de plugin zo generiek mogelijk, hierdoor kan deze voor meerdere objecten worden ingezet.

Group Created with Sketch.
CSV import

Om de appartementen in te laden voegden we een CSV import optie toe aan de verhuur module. Hierdoor kan Magis vastgoed met één klik op de knop een compleet nieuw aanbod importeren.

Het resultaat

Door het slim inzetten van de module kan er voor ieder nieuw object binnen no-time een nieuwe WordPress website worden gelanceerd. Dit zorgt voor minder werkzaamheden voor Magis vastgoed en versnelt het verhuur proces, zodat de appartementen sneller vol zitten.

Meer weten
over dit project?

Nick vertelt je er graag over.

nick@bamboo.nl
013 203 20 18

De Leyhoeve

Next case