Visma Idella

Branche

Software

Soort project

Corporate website

Diensten

Design & development

De opdracht

Visma is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor het mkb en de (semi)publieke sector. Begin 2019 heeft Visma haar bedrijf uitgebreid door de overname van Idella, de Nederlandse marktleider van financiële software en diensten voor pensioenfondsen, banken en verzekeringsmaatschappijen.

Hierdoor ontstond de behoefte voor een rebranding van de Idella website. Bamboo verzorgde de complete restyle conform Visma brandbook.

WordPress CMS

De Idella website was gekoppeld aan het open-source CMS WordPress. Door de Idella basis te laten staan konden we bestaande elementen overnemen en aanpassen conform het Visma brandbook. Hierdoor was het niet nodig om de website volledig opnieuw te bouwen.

Custom vacature plugins

We ontwikkelden een maatwerk vacature plugin voor het WordPress CMS. Hierdoor kan Visma Idella eenvoudig vacatures plaatsen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om directe collega’s en secundaire voorwaarden uit te lichten bij de vacature.

Het resultaat

Bamboo ontwikkelde op basis van de fundering van de oude WordPress website een restyle met custom plugins conform Visma guidelines.

Meer weten
over dit project?

Nick vertelt je er graag over.

nick@bamboo.nl
013 203 20 18

The Broker

Next case