Slimme maatwerk software oplossingen voor het verbeteren van processen. Bedacht vanuit de eindgebruiker, gebouwd volgens de laatste technieken en gekoppeld met andere systemen.

Slimme maatwerk software

Aan de hand van de wensen en eisen bepalen we een aanpak en schatten we specifieke items in. Daarnaast bepalen we een toekomstbestendige software architectuur, passend in het IT-landschap van de organisatie.

We koppelen eigen systemen of ontsluiten data uit systemen van derden met een intelligente API. Onze projectmanager begeleidt het traject van A tot Z en zorgt dat alles op tijd én binnen scope opgeleverd wordt.

Gebruikte technieken

Onze maatwerk software ontwikkelen we binnen het PHP-framework Laravel of WordPress CMS. Snelle en schaalbare open-source producten zie zich uitermate lenen voor maatwerk oplossingen.

Hosting & beheer

Ook na oplevering gaan wij voor kwaliteit, hierom werken wij alleen met professionele hosting. Daarnaast staat onze helpdesk voor je klaar om je niet alleen te helpen bij vragen, maar ook om jouw maatwerk toepassing up-to-date & veilig te houden.

Wij hielpen o.a. onderstaande klanten met maatwerk software oplossingen: