Samen met onze klanten ontwerpen, bouwen en beheren wij krachtige WordPress CMS websites afgestemd op de (internationale) doelgroep. Wij hebben ruime ervaring in branding, informatie, werken bij & lead generatie websites.

Professionele WordPress website laten bouwen

Wij specialiseren ons sinds 2011 in het open-source CMS WordPress en hebben dit perfect geïntegreerd binnen onze aanpak. Wij kennen WordPress van binnen en buiten, hierom zijn wij hét internetbureau voor (complexe) WordPress vraagstukken. Van multisite tot meertalig, maar ook voor maatwerk plugins en (API) koppelingen met bijvoorbeeld iDeal, CRM systemen en marketingtools. Wij denken graag mee in slimme oplossingen passend binnen het IT landschap van onze klanten.

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkeling van o.a.:

  • Branding websites
  • Lead generatie websites
  • Informatie websites
  • Werken bij websites
  • Consumenten websites
  • WooCommerce webshops

Ontwikkeling conform richtlijnen

Websites die vandaag de dag ontwikkeld worden, dienen aan bepaalde AVG/GDPR voorwaarden te voldoen. Onder andere voor het waarborgen van persoonsgegevens. Voor (semi-)overheidsinstellingen geldt er nog een extra regel, namelijk die van een toegankelijke en drempelvrije (WCAG) website. Wij zijn bekend met deze richtlijnen en zorgen er met onze beheer service (SLA) voor dat alles gewaarborgd & up-to-date blijft.

Hosting & beheer

Ook na oplevering gaan wij voor kwaliteit, hierom werken wij alleen met professionele WordPress hosting. Daarnaast staat onze helpdesk voor je klaar om je niet alleen te helpen bij vragen, maar ook om jouw website up-to-date & veilig te houden.

Wij hielpen o.a. onderstaande klanten al aan een professionele WordPress website: