Dankzij de flexibele WordPress API koppelen wij allerlei systemen aan elkaar. Door de jaren heen koppelden we al heel wat programma’s aan WordPress.

WordPress (API) koppelingen

Sinds 2011 hebben we al heel wat koppelingen met WordPress gemaakt. Staat die van jou er niet tussen? Geen zorgen, we gaan de uitdaging graag aan.

– Salesforce
– Microsoft Dynamics
– Mailchimp
– Sendgrid
– Mollie payments
– Buckaroo
– Beslist.nl
– Google shopping
– Google reviews
– Klantenvertellen.nl / Kiyoh

WordPress – Salesforce koppeling

Sudlac werkt met het SalesForce CRM pakket, hierdoor was het ook niet gek dat we tijdens de bouw van de nieuwe WordPress multi-website een koppeling maakten. Alle aanvragen die via de website binnen komen worden direct in het SalesForce CRM geschoten.

WordPress Salesforce koppeling

WordPress – Microsoft Dynamics koppeling

LandscaperPro werkt met het Microsoft Dynamics CRM pakket. Om werk te besparen realiseerden we een formulieren koppeling op de nieuwe WordPress website. Alle aanvragen die via de formulieren binnen komen worden automatisch in het Microsoft Dynamics CRM gezet.

Wordpress Microsoft Dynamics koppeling

WordPress – Mailchimp

Voor Kieshelder, het onafhankelijke vergelijkingsplatform voor brillenglazen, hebben we een Mailchimp koppeling gerealiseerd. Door gebruik te maken van Maichimp kan Kieshelder verschillende email marketing campagnes met betrekking tot alle optiek gerelateerde zaken koppelen. Aanmeldingen via de website komen automatisch in de gewenste adressenlijst op Mailchimp.

WordPress Mailchimp koppeling

WordPress – Sendgrid

Voor TurfRewards, een loyaliteitsplatform van ICL Specialty Fertilizers, hebben we een Sendgrid koppeling gemaakt. Door gebruik te maken van Sendgrid worden mailtjes gerelateerd aan het platform (aanmelden, aankopen, wachtwoord vergeten etc.) verstuurd door de externe Sendgrid server. Hierdoor is het een stuk minder waarschijnlijk dat mails in de spambox terecht komen, daarnaast wordt de server van het platform niet belast met het vele mailverkeer.

WordPress Sendgrid koppeling

WordPress – Mollie payments (WooCommerce)

Voor verschillende klanten koppelden we WordPress webshops gebouwd in WooCommerce aan Mollie payments. Door deze koppeling kan er eenvoudig afgerekend worden met o.a. iDeal, Klarna, Bancontant, Paypal en zelfs Bitcoin. Hierdoor wordt het betaalgemak groter, waardoor aankopen sneller gedaan worden.

Woocommerce Mollie koppeling

WordPress – Buckaroo

Voor verschillende klanten koppelden we WordPress webshops gebouwd in WooCommerce aan Buckaroo. Door deze koppeling kan er eenvoudig afgerekend worden met ruim 25 betaalmethoden (o.a. iDeal, Klarna, Bancontant & Afterpay). Hierdoor wordt het betaalgemak groter, waardoor aankopen sneller gedaan worden.

Woocommerce Buckaroo koppeling

WordPress – Google Shopping

Voor LandscaperPro koppelden we de WooCommerce webshop aan Google Shopping. Hierdoor werden de producten zichtbaar op Google Shopping, waardoor er producten besteld kunnen worden vanuit Google zelf. Dit heeft een positieve verandering op de online conversie.

Woocommerce Google Shopping koppeling

WordPress – Klantenvertellen.nl / KiyOh

Voor verschillende klanten koppelden we het onafhankelijke klantenbeoordelingen systeem van KiyOh. Door onafhankelijke klantbeoordelingen schep je vertrouwen op de website / webshop en het draagt bij aan de vindbaarheid van jouw bedrijf.

Wordpress KiyOh klantenvertellen koppeling

Staat jouw WordPress API koppeling er niet tussen?
Geen zorgen, WordPress heeft een toegankelijke REST API waardoor het goed te koppelen is met andere systemen. Desgewenst testen we de haalbaarheid met een “Proof of Concept”, voordat we de hele koppeling bouwen.
Neem hiervoor contact op via info@bamboo.nl of 013 203 20 18.