WordPress beschikt dankzij haar open-source karakter over een groot aantal plugins die allerlei functionaliteiten kunnen toevoegen aan jouw website. Dit is helemaal gratis, of tegen een kleine (jaarlijkse) vergoeding. Toch kleven er bepaalde nadelen aan vast.

Wordpress plugin

Bij Bamboo proberen wij het gebruik van standaard plugins zo veel mogelijk te voorkomen. Dit omdat de plugin vaak maar een deel van de vraag kan vervullen, waardoor zo’n 30% van de plugin niet gebruikt wordt. Daarnaast zijn vele WordPress plugins niet erg professioneel opgebouwd, hebben ze een negatieve impact op de veiligheid & snelheid van jouw WordPress website en zijn ze lastig aan te passen.

Maatwerk WordPress plugin laten ontwikkelen

Door voor maatwerk te kiezen kan je een functionaliteit toevoegen aan jouw website die precies doet wat jij wil. Daarnaast kunnen we de styling perfect afstemmen op de algehele stijl van de website. Wij ontwikkelen met regelmaat maatwerk plugins zoals:

Appartementen verhuurmodule
Product wizard
Excel product import functie
Vacature module
Winkel locator

Bamboo plugin whitelist

Toch komt het voor dat ook wij gebruik maken van standaard plugins. Door de jaren heen hebben wij een whitelist opgesteld met plugins uit de WordPress bibliotheek. Deze whitelist bestaat uit standaard of premium WordPress plugins die kwalitatief goed in elkaar zitten & secuur omgaan met updates en onderhoud.

Wil jij ook een maatwerk WordPress plugin laten ontwikkelen of weet je niet zeker of je voor maatwerk moet kiezen? Wij denken graag mee in een adviserende rol alvorens we een offertevoorstel doen.