Internetbureau Tilburg

we are digital

Wij zijn Bamboo, opgericht in 2011 met een duidelijke missie: Het verbeteren van de digitale wereld door toegankelijke ontwerpen en open-source techniek. Bamboo is onderdeel van ZUID Creatives; een reclame-, content- en internetbureau in één.

We delen onze missie met een vast team van like-minded specialisten. Vanuit de de “ZUID loods” in Tilburg helpen wij onze klanten bij de overstap van meerdere losse (digitale) processen naar slimme geïntegreerde oplossingen binnen het WordPress CMS en Laravel framework. Dit doen we voor ruim 300+ tevreden opdrachtgevers, van MKB bedrijven tot multinationals & (semi-)overheid.

Wij blinken uit in:

Corporate websites

Meertalig, multisite, werken bij, informatief of lead genererend.

Consumenten websites

Aantrekkelijke branding websites afgestemd op de doelgroep.

Platformen

Grote informatie websites
& platformen.

Maatwerk software

Slimme maatwerk software voor het verbeteren van processen.

Onze kernwaarden

1. We love a challenge

Wij zijn nieuwsgierig, verleggen onze grenzen en dagen onszelf continu uit met de nieuwste technieken & methodes. Wij nemen geen genoegen met een voldoende, maar willen winnen in alles wat we doen.

2. Happy people, great work

Wij geloven dat tevreden mensen zorgen voor de beste oplossingen. Met blije mensen krijg je een goede werksfeer, meer betrokkenheid, betere oplossingen en daarmee meer tevreden klanten.

3. All cards on the table

Wij geloven dat je pas echt samen kan werken wanneer je volledig eerlijk bent naar elkaar, ook als het een keer minder gaat. Dat betekent geen addertjes of dubbele agenda & inzicht in tarieven.

Stef van der Loo

Front End Developer

Niels Kuipers

Operational Manager

Menno Meijer

Tech Project Manager

Frank Buynsters

Multimedia Designer

Robbert Timmermans

Account Manager

Daan Jobsis

UI/UX Designer

Ahmad Khawaja

Full Stack Developer

Sander Buijs

Tech Director

Amin Pasalic

Stagiar