Samen met onze klanten ontwerpen, bouwen en beheren wij schaalbare open-source platformen afgestemd op de (internationale) doelgroep. Wij hebben ruime ervaring met grote content websites en platformen.

Aan de hand van de wensen en eisen bepalen we een aanpak, schatten we specifieke items in en kiezen we een techniek. We analyseren de doelgroep om vervolgens een toekomstbestendige content architectuur te bepalen. Onze projectmanager begeleidt het traject van A tot Z en zorgt dat alles op tijd én binnen scope opgeleverd wordt.

Platform ontwikkeling conform richtlijnen

Wanneer platformen en content websites ontwikkeld worden, dienen deze aan de verplichte AVG/GDPR voorwaarden te voldoen. Hierdoor wordt de verwerking van persoonsgegevens op een juiste manier gewaarborgd.

Een platform of website van een (semi-)overheidsinstelling dient ook toegankelijk en z.g. “drempelvrij” te zijn. Bij Bamboo zijn wij bekend met de geldende richtlijnen en zorgen er met onze beheer service voor dat alles up-to-date & gewaarborgd blijft.

Hosting & beheer
Wij kiezen altijd voor kwaliteit, ook na oplevering. Hierom werken wij alleen met professionele hosting voor jouw platform. Daarnaast staat onze helpdesk voor je klaar om jouw platform up-to-date, snel & veilig te houden, maar ook om te helpen bij vragen en wijzigingen.