Samen met onze klanten ontwerpen, bouwen en beheren wij schaalbare open-source platformen afgestemd op de (internationale) doelgroep. Wij hebben ruime ervaring met grote content websites en platformen.

Aan de hand van de wensen en eisen bepalen we een aanpak, schatten we specifieke items in en kiezen we een techniek. We analyseren de doelgroep om vervolgens een toekomstbestendige content architectuur te bepalen. Onze projectmanager begeleidt het traject van A tot Z en zorgt dat alles op tijd én binnen scope opgeleverd wordt.

Platform ontwikkeling conform richtlijnen

Platformen die vandaag de dag ontwikkeld worden, dienen aan bepaalde AVG/GDPR voorwaarden te voldoen. Onder andere voor het waarborgen van persoonsgegevens. Voor (semi-)overheidsinstellingen geldt er nog een extra regel, namelijk die van een toegankelijk en drempelvrij (WCAG) platform. Wij zijn bekend met deze richtlijnen en zorgen er met onze beheer service (SLA) voor dat alles gewaarborgd & up-to-date blijft.

Hosting & beheer
Ook na oplevering gaan wij voor kwaliteit, hierom werken wij alleen met professionele hosting voor jouw platform. Daarnaast staat onze helpdesk voor je klaar om je niet alleen te helpen bij vragen, maar ook om jouw platform up-to-date, snel & veilig te houden.